Wij verhuren diverse soorten "Pak 'n Bak aanhangwagens"

Pak ’n Bak Verhuur is één van de grootste landelijke verhuurder van aanhangwagens. Met ruim 300 locaties verspreid door het hele land kunt u een aanhangwagen huren van Groningen tot Maastricht en Amsterdam tot Enschede. Pak ’n Bak Verhuur voorziet in een goedkope en populaire mobiliteitsbehoefte voor klanten met ruimtegebrek in de eigen auto. Niet alleen is Pak ’n Bak de goedkoopste landelijke aanbieder, wij bieden u ook de best onderhouden aanhangwagens met het vertrouwde BOVAG keurmerk.

logo_BOVAG_liggend

Bovag kwaliteits garantie

Wat u ook vervoert in uw aanhanger, u wilt er zeker van zijn dat het veilig op de bestemming aankomt. Daarom is het zaak dat uw aanhanger betrouwbaar en goed onderhouden is. Het BOVAG aanhangwagenbedrijf is specialist in precies dat. U kunt er terecht voor het huren van de best onderhouden aanhangwagens. Gegarandeerd! Zo weet u zeker dat uw aanhanger betrouwbaar is en uw vracht veilig vervoerd wordt.

Doordat Pak ’n Bak al sinds de oprichting hoogstaande kwaliteit en goede service levert heeft dit geresulteerd in het BOVAG kwaliteits keurmerk. Pak ’n Bak is de enige landelijk opererende verhuurder die dit keurmerk heeft ontvangen.

call center

24-uurs service

Pak ’n Bak weet dat u te allen tijde de beste service verlangt. Daarom kunt u met alle vragen bij onze getrainde telefonistes terecht.

Wij besteden veel aandacht aan het onderhoud van onze aanhangwagens. Mocht zich tijdens de huurperiode toch een probleem voordoen dan staan wij met onze 24-uurs pechservice voor u klaar.

Adresgegevens

Witkamp Benzinestations 

Leuvenumseweg 38
3847 LD Harderwijk
info@witkampbenzinestations.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 08156273

Onze locaties

Op zes locaties proberen wij onze gasten iedere dag in positieve zin te verrassen. Vaak met een leuke actie maar vooral met onze vriendelijke en correcte service.

NIEUW: bij Shell Stadsdennen en Shell Vathorst is een nieuwe service gelanceerd. Lees hier meer over de zelf scan service!