Auto wassen

Harderwijk

Op onze locaties Stadsdennen en Oranjelaan kunt u ook gebruik maken van onze ultra moderne wasstraten. Wij wassen met zogenaamde foamborstels waardoor krassen in lak of beschadiging aan uw “heilige koe” tot het verleden behoren.
 
Beide stations hebben tevens de beschikking over matten-wassers.

Op Shell Stadsdennen staat een krachtige voor-reiniger die u geheel kosteloos vanaf het wasprogramma beter kunt gebruiken. Na het autowassen en stofzuigen de matten kloppen en u gaat weer spic en span op weg.
 
Nijkerk
Op de locatie Nijkerk staat een volledige vernieuwde washal met een moderne roll-over en daarnaast een extra voorziening voor uw velgenreiniging. We doen dit met 70 bar in plaats van de standaard 16 bar. kortom extra schoon dus.

Vathorst

Op de locatie Vathorst staat er naast een super moderne wasstraat ook nog eens twee wasboxen ter beschikking een groot aantal stofzuigers waarbij u op het gemak uw auto weer tip top schoon kunt maken.

Ook in Nunspeet kunt u gebruik maken van de wasstraat.

Wachten bij de wasstraat kan in de speciale wachtruimte, lekker bij guur weer, of als je gewoon even rustig wilt wachten….. 

Adresgegevens

Witkamp Benzinestations 

Leuvenumseweg 38
3847 LD Harderwijk
info@witkampbenzinestations.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 08156273

Onze locaties

Op zes locaties proberen wij onze gasten iedere dag in positieve zin te verrassen. Vaak met een leuke actie maar vooral met onze vriendelijke en correcte service.

NIEUW: bij Shell Stadsdennen en Shell Vathorst is een nieuwe service gelanceerd. Lees hier meer over de zelf scan service!