U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wat Kunt u in onze shops vinden

Lekker genieten van een heerlijk kopje koffie bij Witkamp Benzine StationsLekker genieten van een heerlijk kopje koffie bij Witkamp Benzine Stations

Onze shops zijn uitgerust met allerlei producten, van kauwgom tot vers producten, bedenk het en u zult het vinden. Mocht een product van uw keuze niet aanwezig zijn? aarzel dan niet om dit kenbaar te maken, wij zullen alles proberen wat binnen onze mogelijkheden ligt, om dit te realiseren.

Inmiddels hebben wij al meer dan 3 jaar een prima samenwerking met
onze bloemenleverancier Fleurop. Dagelijks vers.Verse bloemen bij Witkamp Benzine StationsVerse bloemen bij Witkamp Benzine Stations


Op al onze stations worden de  bloemen geleverd door de plaatselijke bloemist. Hierdoor is geen sprake meer van de zogenaamde traditionele benzinepomp bos bloemen maar ziet u echte kwaliteit bloemen op onze karren staan.


Mocht u geen bloemen willen weggeven dan kunt u ook gebruik maken van onze luxe chocolade artikelen. Allen verpakt in bijzondere geschenkverpakkingen. Deze chocolade artikelen komen ook van een plaatselijke leverancier.

 
ONTBIJTJE VOOR MAAR €. 3,00
Ja u leest het goed, in onze bakkerij te verkrijgen: 1 broodje kaas of 1 croissant en een flesje jus d Orange of Fifit en koffie..... verkrijgbaar tot 10.00 uur. Alle dagen! Vers!
 
WARM ONTBIJT VOOR MAAR € 4,00
Calzone omelet + koffie..... verkrijgbaar tot 10:00 uur. Alle dagen! Vers!
 
MEAL DEAL VOOR MAAR € 5,00
Broodje naar keuze en een drankje naar keuze (excl. koffie)..... Hele dag verkrijgbaar!
 
Ook zult u verbaasd staan van onze  bakkerij op de "locatie Shell Wellerzand".

Hier treft u dagelijks de meest uitgebreide broodjes vers bereid aan. Ook vers gebakken koeken, en heerlijke smoothies zullen u doen verbazen, ook de prijs is gezien de kwaliteit die wij bieden in een goede balans, overigs kunt u nu ook met Airmiles uw saldo aanvullen, door aankopen te doen in onze bakkerij.
  
In deze bakkerij in "Shell Wellerzand" werken goed getrainde medewerkers die zeker op het gebied van hygiëne hun mannetje of vrouwtje staan.
 
Ondanks onze vaste bereiding voor de grote diversiteit aan vers belegde broodjes, kunnen wij altijd ter plekke een broodje naar wens maken, niets is te gek, wel binnen het redelijke natuurlijk.
 
Tevens schenken wij in de bakkerij de lekkerste koffie. U moet dit echt eens ervaren. Vraag ook eens naar onze XL koffie. Dit is een echte aanrader.
Airmiles sparenAirmiles sparen
 

In onze Bakkerij kunt u nu ook Airmiles sparen, maar ook mee betalen...

Impressie van alle shops