U bent in goede handen

Witkamp Benzine Stations is in deskundige handen van Marcel Witkamp, deze is sinds 1993 al actief binnen Shell, Marcel, heeft naast kassa werkzaamheden, jaren lang als bedrijfsleider op Shell Oranjelaan gewerkt en heeft daarnaast een aantal jaren als operationeel coördinator binnen Regio Midden Nederland zijn werkzaamheden verricht, Midden Nederland was toen nog een volledige dochter van SNV. Kortom deskundigheid volop aanwezig. 
 
Het bewijs van deskundigheid is o.a. in 2008 tot uiting gekomen, toen Witkamp werd uitgeroepen tot Shell gouden retailer van dat jaar, vervolgens ontving Witkamp in 2009 de hoogste waardering wereldwijd op het gebied van Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu toen het bedrijf werd uitgeroepen tot Shell Global HSSE Winner, wereldwijd werden 20.000 collega ondernemers voorbij gestreefd op het gebied van Veiligheid. Dit moet u als gast/klant een veilig gevoel geven.
 
Nog dagelijks zijn wij bezig om ook onze eigen medewerkers te doordringen van het feit dat veilig werken echt belangrijk is, en willen wij dit ook naar onze gasten/klanten uitdragen.
 
Op alle 6 de locaties proberen wij de gast iedere dag in positieve zin te verrassen, hetzij door een leuke actie, hetzij door een vriendelijke en correcte service, niet voor niks is onze slogan “service met een glimlach”.
 
Witkamp is altijd op zoek naar verbeteringen in haar bedrijfsvoering, met name uw beleving als gast/klant is hierin essentieel, mocht u verbeterpunten of complimenten aan ons willen overbrengen, maak dan gebruik van het formulier op deze website, ook kunt u op de locaties vragen naar het klanttevredenheid kaartje, hierop kunt u reageren. Sinds kort kunt u dit ook doen met onze landelijke Shell feedback APP, zie ook de achterkant van uw kassabon.
 

Op Witkamp kunt u rekenen iedere dag weer en zullen wij met al onze  medewerkers het uiterste doen, om u als gast met een goed gevoel onze stations te laten verlaten en belangrijker nog, te laten terugkeren.

Loopt verder even door deze website en hoop ik u graag op één van onze locaties te mogen begroeten. 

Marcel Witkamp

Adresgegevens

Witkamp Benzinestations 

Leuvenumseweg 38
3847 LD Harderwijk

Bedrijfsgegevens

KvK: 08156273

Onze locaties

Op zes locaties proberen wij onze gasten iedere dag in positieve zin te verrassen. Vaak met een leuke actie maar vooral met onze vriendelijke en correcte service.

NIEUW: bij Shell Stadsdennen en Shell Vathorst is een nieuwe service gelanceerd. Lees hier meer over de zelf scan service!

Hoofdkantoor