U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Activiteiten van Witkamp

SOS Dolfijn
Witkamp streeft ook naar maatschappelijke betrokkenheid, daarom is dit jaar een samenwerking tot stand gekomen met SOS Dolfijn. En zijn wij sponsor van de ambulance van de stichting. check ook even de link 
www.sosdolfijn.nl

Het rescueteam van SOS Dolfijn staat 24 uur per dag klaar om bruinvissen en dolfijnen die met problemen op het strand terecht komen te redden. Door enorme inzet wordt aan zieke of gewonde dieren een tweede kans geboden. Vele vrijwilligers staan dag en nacht klaar om langs de kust of in het opvangcentrum in actie te komen voor een dier in nood.

Maar we kunnen dit niet alleen! Daarom vragen we aan iedereen om met ons in zee te gaan. Help mee als vrijwilliger of donateur, wordt sponsor van dolfijnen, adopteer een dier of organiseer een actie. Je kan ons op allerlei manieren ondersteunen.

Ga met zorg om met de natuur. Afval en geluidsoverlast zijn schadelijk voor leven in zee. De zee wordt langzaam leeg gevist. Dus laat geen afval slingeren en het kopen van verantwoord gevangen vis is iets wat iedereen kan doen.

Aan een goede toekomst voor alle walvisachtigen moeten we gezamelijk werken.

Kom dus in actie en ga mee in zee!


Bordsponsoring Witkamp Benzine Stations

Witkamp is tevens bordsponsor bij de volgende voetbalclubs.
 
v.v. Hierden     www.vvhierden.nl
v.v. Zwart Wit     www.zwartwit63.nl
VVOG     www.vvog.nl
 
Ook bij hockeyvereniging MHC De Mezen in Harderwijk is Witkamp bordsponsor.