U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Klik op de afbeeldingen voor een impressie van Shell Oranjelaan

Wat u weten moeten over "Shell Oranjelaan" en volg ons op Facebook


Het Shell station Oranjelaan is gelegen aan de Oranjelaan 46 in Harderwijk sinds 2007 in exploitatie bij Witkamp Benzine Stations B.V. uit Harderwijk.


De Oranjelaan is al jaren een begrip in Harderwijk. Een tankstation met een op en top servicegerichtheid.
Deze medewerkers staan dagelijks graag voor u klaar.

In ons shopassortiment vindt u nog een kleine hoeveelheid "vergeten boodschappen". Vooral op zondag best handig bij onverwachte visitie, of als u een keer misgrijpt.

Het station verhuurt als sinds mensenheugenis aanhangwagens. Ruime keuze in soort en maat. Wist u trouwens dat de aanhangwagens veelvuldig worden onderhouden door de servicedienst van Pak een Bak…..

Op Oranjelaan hebben wij 7 opstelplaatsen met vorig jaar nieuwe geplaatste pompen voorzien van een beelscherm waarbij er tegen u gesproken wordt. Zo hoort u altijd welke soort brandstof u heeft gekozen en aan welke pomp u heeft gestaan. Dit is dan weer makkelijk om te onthouden bij het afrekenen.

Uiteraard verkopen wij alle Shell kwaliteitsbrandstoffen. Ook LPG is op de Oranjelaan te verkrijgen.
De autowasstraat vult het complete assortiment aan. Ook op de Oranjelaan kunt u de AirMiles omwisselen om uw waskaartje mee te voldoen. Ook kunt u de AirMiles gebruiken voor korting op de brandstof. Dat scheelt toch mooi weer!
Witkamp Shell Oranjelaan HarderwijkWitkamp Shell Oranjelaan Harderwijk

Op al onze locaties bieden wij gratis WIFI aan…….. Lekker makkelijk.


Het tankstation is geopend van maandag t/m vrijdag van 06:00 uur tot 23:00 uur. Daarna kunt u op pomp 1 en 2 gebruik maken van onze nachtpomp uitsluitend met Pin.

Op zaterdag gaat het licht om 07:00 uur aan en sluiten we weer om 23:00 uur. Op de zondag bent u vanaf 08:00 uur welkom en om 23:00 uur doven wij de verlichting en gaat het station op slot…..

Marcel Eilander - ManagerMarcel Eilander - ManagerHet station staat onder dagelijkse leiding van Marcel Eilander.

Het telefoonnummer van de Oranjelaan is: 0341 41 48 28.

U kunt ook mailen naar: 1025@rbaned.nl

Graag tot ziens….