U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Klik op de afbeeldingen voor een impressie van Shell Stadsdennen

Wat u weten moet over "Shell Stadsdennen" en volg ons op Facebook


Het Shell station Stadsdennen is gelegen aan de Newtonweg 2 in Harderwijk sinds 2007 in exploitatie bij Witkamp Benzine Stations B.V. uit Harderwijk.


U kunt bij Shell station Stadsdennen voor allerlei zaken terecht. Bijvoorbeeld het huren van aanhangwagens (Pak een Bak) maar ook voor een leuke cadeauverpakking met chocolade of speelgoed voor de kids.

Neem eens een lekker bakje koffie met een heerlijke koek. Alles is voorhanden. Een bijzonder leuk team van medewerkers helpt u graag. Onze slogan "service met een glimlach" is hier zeker een vast gegeven.

Onze wasstraat met voor-reiniger staat ook geheel tot uw beschikking. Op de zaterdagen wordt er nog ouderwets voor u getankt door onze super-saturday medewerker. U kunt dan lekker naar binnen gaan terwijl de medewerker de auto af tankt.

Wist u dat u ook met AirMiles korting kunt krijgen op onze kwaliteitsbrandstoffen?

Op Stadsdennen hebben wij zes opstelplaatsen. Pomp 5 en 6 zijn zogenaamde combipompen. Aan dit eiland kunt u gewone benzine/diesel maar ook LPG tanken.

Stadsdennen heeft een klein aanhangwagen park.
Het is dan ook voor ons een kleine moeite om vanaf onze andere vestiging (Shell Oranjelaan) u ook van dienst te kunnen zijn.

De dagelijkse leiding op deze locatie is in handen van:
Anne Bongers.U kunt het station bereiken via het volgende mailadres: 0778@rbaned.nl.

Uiteraard kunt u ook gewoon bellen. Doe dit dan naar nummer: 0341 42 25 70

Graag tot ziens…