Shell Vpower

Shell V-Power: de best presterende brandstof

Shell V-Power is de brandstof met de beste prestaties. Dit is onder andere mogelijk dankzij de DYNAFLEX-technologie die ontwikkeld is in samenwerking met Scuderia Ferrari. Shell V-Power zorgt hierdoor voor meer efficiëntie van de motor én betere prestaties. En natuurlijk kunt u hiervoor terecht bij Witkamp.

Spaar nu voor de superleuke Salt Water Supercars!
Shell V-Power maakt het nu extra leuk om te tanken met de spaaractie voor de Salt Water Supercars. Ga de race aan met deze raceauto’s die niet op benzine rijden, maar op zout water. De vier supercars, race-circuits en oplaadbare batterijen zijn nu verkrijgbaar bij Witkamp. Spaar ze allemaal!

Hoe werkt een Salt Water Supercar?
Zout water produceert op zichzelf geen energie. Maar de Salt Water Supercars bevatten een metalen plaatje waarin de energie is opgeslagen. Deze energie komt vrij zodra het plaatje in aanraking komt met zout water. Dit is niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam. Ontdek de schone energie van de toekomst. Let’s go!

Klaar voor de race?

Bij iedere Shell V-Power tankbeurt kunt u kiezen voor de rode Fireball, gele Sunchaser, witte Lightning of zwarte Shadow Supercar, de racetracks of de oplaadbare lithium batterijen. Bij minimaal 20 liter Shell V-Power en tegen bijbetaling van €2,95 is een Salt Water Supercar item van u! Bij Shell Fuelsave geldt een bijbetaling van €3,95 en de items zijn los verkrijgbaar voor €6,95 of tegen inwisseling van 695 Air Miles.

Dus snel naar Witkamp, tanken en racen maar!

Adresgegevens

Witkamp Benzinestations 

Leuvenumseweg 38
3847 LD Harderwijk
info@witkampbenzinestations.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 08156273

Sluit Menu