U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Klik op de afbeeldingen voor een impressie van Shell Vathorst

Wat u weten moeten over "Shell Vathost" en volg ons op Facebook

Geachte gast,
onze locatie Shell Vathorst wordt op dit moment verbouwd naar het nieuwste Shell Concept “Deli by Shell” we zijn weer operationeel op zondag 19 november a.s...
Onze excuses voor de overlast.

Het Shell station gelegen aan de Boerderijenboulevard 101 te Amersfoort is vanaf woensdag 17 december 2014 van start gegaan.

Het is het eerste en enige tankstation in de wijk Vathorst.

Op deze locatie is veel te doen! Wat dacht u van het zeer brede voorterrein waar u diverse opstelplaatsen heeft voor onze brandstoffen. Naast onze FuelSave Diesel en Euro verkopen wij natuurlijk ook onze V-Power brandstoffen,

Helaas treft u hier geen LPG verkoop aan, dat is gezien de woonwijk niet toegestaan en gewenst.

Op onze locatie treft u wel de modernste Carwash aan. We werken hier met een nieuw concept, het zogenaamde "Stay in car" waarbij u als gebruiker in de auto mag blijven zitten. In geval van nood is een druk op de claxon voldoende om de wasmachine te laten stoppen en zullen de inrit- en uitritdeuren zich automatisch openen.

Wilt u liever met de hand wassen? Geen probleem. Er zijn twee schitterende wasboxen tot uw beschikking.  Daarnaast is er een volledige stofzuiger-straat waar drie opstelplaatsen zijn gecreëerd om na de wasbeurt uw auto ook van binnen te reinigen.

In onze shop vindt u van alles voor de inwendige mens en natuurlijk ook producten voor uw auto, zoals olie, ruitensproeireiniger, lampjes etc..

Shell Vathorst is door de weeks geopend om 06:00 uur en sluit weer om 22:00 uur. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de nachtpomp.
Op al onze locaties bieden wij gratis WIFI aan…….. Lekker makkelijk.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken. De dames en heren van deze locatie verwelkomen u van harte. U zult zich zeker thuis voelen.

Het dagelijkse aanspreekpunt is Vincent Scholman. Het station is te bereiken via email: 8511@rbaned.nl
Gewoon lekker ouderwets met de telefoon kan ook onder nummer: 033 28 60 338. 

Graag tot ziens..