U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Klik op de afbeeldingen voor een impressie van Shell Wellerzand


Wat u weten moet over Shell Wellerzand

Het Shell station Wellerzand is gelegen aan de Rijksweg A6 Oostzijde ter hoogte van Rutten/Lemmer  sinds december 2010 in exploitatie bij Witkamp Benzine Stations B.V. uit Harderwijk.

Op "Shell station Wellerzand" kunt u voor allerlei zaken terecht, van snoepgoed tot allerlei autogeralteerde producten. Het station beschikt over een 2theloo concept, dit geeft u gegarandeerd altijd een schoon toiletbezoek. U moet hiervoor wel 50 cent betalen maar met de bon die u hiervoor krijgt kunt u weer 50 cent korting krijgen op aankoop van een shop-artikel (geen tabaksproucten).

Als u na het toiletbezoek zich nog extra wilt laten verrassen dan bent u van harte welkom in onze luxe bakkerij. Hierin worden dagelijks de meest verse broodjes bereid. Er is volop keuze. Daarnaast kunt u zich laten verleiden voor een lekkere smoothie of indien u toch wilt snacken kunnen wij u ook verblijden met een lekkere warme snack.

Het station is 24 uur per dag geopend dus ook in de nachtelijke uren staan wij paraat, echter is de bakkerij dan wel gesloten.

Shell WellerzandShell WellerzandNaast het station is een grote rustplaats, in de zomermaanden kunt u aan de geplaatste picknicktafels lekker genieten van het vrije uitzicht en staat u aan de grens van het schone Friesche land.

Op al onze locaties bieden wij gratis WIFI aan…….. Lekker makkelijk.

Een bezoek aan Wellerzand is zeker de moeite waard als u op weg bent naar Friesland of de waddeneilanden. Maak een stop en ervaar de gastvriendelijkheid van ons station.

Graag tot ziens.

Eten en drinken bestellen

Shell Wellerzand biedt u de mogelijkheid via ons bestelformulier verse broodjes en drankjes te bestellen die u op een door uzelf bepaalde tijd op kunt halen. U hoeft dan niet te wachten.


Tevens schenken wij in de bakkerij de lekkerste koffie. U moet dit echt eens ervaren, dit is een echte aanrader.

Manager - René WullemsManager - René WullemsHet dagelijkse aanspreekpunt is René Wullems.


Het station is te bereiken via email: 8422@rbaned.nl. 

Gewoon lekker ouderwets met de telefoon kan ook: 0527 26 18 92


Graag tot ziens.