Zelfscan kassa

Local Shell Kaart
 

Sinds kort hebben wij op o.a. Shell Stadsdennen en Shell Vathorst een nieuwe service gelanceerd voor onze gasten, de zogenaamde zelfscan kassa, hier kan men zonder tussenkomst van onze gastvrouwen of heren, zelfstandig met pin/creditcard of bedrijf/leasepas afrekenen.

Hierdoor behoeft de gast niet in de rij te gaan staan. Alle brandstoffen en een aantal specifieke shopartikelen zoals autowassen of haardhout en Screenwash kunnen hier worden afgerekend. Maar ook gewoon natuurlijk een flesje drinken, snoepgoed etc. Tabak is niet mogelijk.

We hopen hiermee ook een betere doorstroom te creĂ«ren voor onze bakkerijgasten zodat zij rustig hun keuze kunnen maken in het ruime assortiment Koffie en van broodjes en tal van andere lekkernijen. 

zelfscan kassa Shell

 

Adresgegevens

Witkamp Benzinestations 

Leuvenumseweg 38
3847 LD Harderwijk
info@witkampbenzinestations.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 08156273

Onze locaties

Op zes locaties proberen wij onze gasten iedere dag in positieve zin te verrassen. Vaak met een leuke actie maar vooral met onze vriendelijke en correcte service.

NIEUW: bij Shell Stadsdennen en Shell Vathorst is een nieuwe service gelanceerd. Lees hier meer over de zelf scan service!